Wie zijn wij?

Financieel KennisCentrum

Het Financieel KennisCentrum vertegenwoordigt een netwerk van specialisten en generalisten uit de financiële branche.  Onze expertise ligt op het gebied pensioenen, hypotheken, verzekeren en financiële planning. Wij verzorgen WFT trainingen ten behoeve van intermediairs, verzekeraars en banken. Onze specialisten zijn allen werkzaam binnen de financiële branche, waardoor de inbreng van actuele kennis gewaarborgd is. Regelmatig publiceren onze specialisten artikelen en boeken op het gebied van financiële dienstverlening.

Het bezoekadres van het Financieel KennisCentrum is aan de Vissersburen 29 in het sfeervolle Lemmer. Een kleien locatie, onderdeel van het kantoor van Kingpolis, ingeklemd tussen de Bakker en de Koffiezaak. Precies zoals wij financiële dienstverlening ook zien. Geen poespas maar nuchter en betrokken. 

Ingang van locatie en parkeren aan de achterkant van de straat, bij parkeerterrein met de "blauwe kaart", vrij parkeren 100 meter verderop.

Het Financieel KennisCentrum werkt met docenten die passie hebben voor onderwijs en voor financiën. Allen zijn naast hun docentschap ook werkzaam in de financiële adviespraktijk.

drs. Henk Winters – eigenaar FKC

mevr. Hetty Stellingwerf - eigenaar FKC

mevr. Coby-Wilma van Essen - docent WFT Basis, Schade Particulier en Zakelijk, Inkomen

dhr. Tjerk Geersing  - docent SEH tweedaagse 

 

 

Waarom kiezen voor ons?

  • Het contact is persoonlijk
  • Bij ons bent u nooit een nummer!
  • Wij zijn betrokken
  • Ons resultaat is uw resultaat!
  • Wij zijn pragmatisch