Over ons

Financieel KennisCentrum

Het Financieel KennisCentrum vertegenwoordigt een netwerk van specialisten en generalisten uit de financiële branche.  Onze expertise ligt op het gebied pensioenen, hypotheken, verzekeren en financiële planning. Wij verzorgen cursussen en consultancy-opdrachten op interimbasis ten behoeve van intermediairs, verzekeraars en banken. Onze specialisten zijn allen werkzaam binnen de financiële branche, waardoor de inbreng van actuele kennis gewaarborgd is.  Regelmatig publiceren onze specialisten artikelen en boeken op het gebied van financiële dienstverlening.

Het bezoekadres van het Financieel KennisCentrum is aan de Vissersburen 29-31 in het sfeervolle Lemmer. Ingeklemd tussen de Rabobank, de viskraam, de bakker en de chocolaterie. Precies zoals wij financiële dienstverlening ook zien. Geen poespas maar nuchter en betrokken. 

Ingang van locatie en parkeren aan de achterkant van de straat, bij parkeerterrein (let op: blauwe kaart!), vrij parkeren 100 meter verderop.

Het Financieel KennisCentrum werkt met docenten die passie hebben voor onderwijs en voor financiën. Allen zijn naast hun docentschap ook werkzaam in de financiële adviespraktijk.

drs. Henk Winters – financieel adviseur te Lemmer en eigenaar FKC

mevr. Hetty Stellingwerf - communicatie manager te Lemmer en eigenaar FKC

mevr. Coby-Wilma van Essen - docent Basis, Schade Particulier en Zakelijk, Inkomen

Dhr. Tjerk Geersing - docent Hypothecair Krediet en Vermogen

 

 

 

 

Waarom kiezen voor ons?

  • Het contact is persoonlijk
  • Bij ons bent u nooit een nummer!
  • Wij zijn betrokken
  • Ons resultaat is uw resultaat!
  • Wij zijn pragmatisch